Modevisning på Skövdes kullerstensgator

Här kommer ett urplock bilder från modevisningen på shoppinghelgen i Skövde den 26/9. Min vän Amanda gick modell och var lika förföriskt vacker som hon alltid är, hon visade kläder från Larami och vill ni se mer av henne kan ni besöka här.



Det här är världens charmigaste tjej och hon har ett sådant ljuvligt namn så som Mimmi


Den här tjejens sminkning och håruppsättning var verkligen fasligt fint


Här är min Amanda Gorgeous.

Att verkligen vara fri

Min gårdag spenderades på min pojkväns gård på landet. Jag har alltid varit förälskad i naturen och djur har jag hållt varmt om hjärtat hela livet så att Robin har både hus på landet och ett flertal djur jag kan ta del av är något väldigt fint.

Så här såg min dag ut.








Att uppleva Mariette

I år har jag varit något av en Ídol veteran och har lärt mig allas namn och fått små favoriter som bara växer sig större. Men den allra största och finaste diamanten av dem alla, måste jag säga, är - Mariette!

Måtte hon gå vidare och fortsätta sprida den fina känsla jag får i kroppen när jag lyssnar på henne.

Här kan ni avnjuta henne lite till:
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1235248&selId=1.924472&currPage=0


Beyond everything

Det har varit ett tag sedan jag och min människa sågs. Han har studerat till en tenta och jag har haft flera prov, projektarbete och apu så tiden har inte riktigt räckt till oss båda. Så idag efter att jag fotograferat en modevisning på Skövdes shoppinghelg, sågs vi för första gången på en och en halv vecka.

Jag vet inte om det var du eller jag som hade samma leende först men jag hade liksom inte insett hur mycket som hade saknats mig när vi inte setts. Du var snyggare än jag minns dig och det slog mig hårt och skoningslöst i magen så fort mina ögon fann dina. Jag kan inte förstå när fjärilarna i magen ska ta slut (är jag ärlig så gör det mig ingenting alls)

Hela dagen har varit sprudlande. Alla gapskratt som aldrig riktigt tar slut, dina kramar bakom ryggen i mataffären, kyssarna i trädgårdar, på torget och överallt där kyssar får existera och din hand på min ryggtavla. Jag har levt i en dimma hela dagen och det är så fint att du fortfarande försöker visa världen att du och jag är plural tillsammans.

Det kommer aldrig finnas ett avslutat kapitel mellan oss två, det är den enda jag är riktigt säker på i hela livet.

Nu ska ni få möta min älskade p

Jag har verkligen en sådan fasligt fin pappa. Trots att jag hyser enorm kärlek till min mamma så har jag nog alltid varit pappas tjej. Just nu sitter vi tillsammans och trubaderar och sångerna som spelas kan jag bara för att de spelats sedan jag var liten. Jag är uppvuxen med artister som Stevie Wonder, Olle Adolfsson, Cornelius Wreijsvik och utan älskade p skulle jag aldrig upptäck Tracy Chapman.

Intresset för musik har vi tillsammans, gitarrspelandet och vår nyfikenhet för fotografering. Dessutom är älskade p en ruskigt bra illustratör och målar världens finaste tavlor. Så min grafiska sida kommer definitivt från honom. Han är så duktig på det han gör och att han delar med sig av sitt liv till mig är något som jag verkligen sätter stort värde på.

Det finns liksom inget som riktigt kan jämföras med när min pappa spelar gitarr och sjunger med hjärtat. Precis nu ska jag ta en av mina egna gitarrer och ta del av black bird och sjunga med hjärtat, jag också. 


Så här fint är det hos mig

Efter en vistelse på Ikea med lovefamily ser mitt rum numera ut så här:






Fast den här ljuvligheten fann jag på Indiska där jag spenderade en timme tillsammans med en kassörska. Så himla fint att möta trevligt folk för omväxlingens skull!

Att våga satsa hårt för att sedan falla

Om det någon gång känns svårt tänk på humlan. Humlan kan egentligen inte flyga, den är för tung, men det vet inte humlan om, så den flyger ändå.

Precis som kärleken. Man litar blint på förmågan att älska villkorslöst trots att andra talar om att man borde låta bli.

Allt jag upplever tillsammans med dig känns så här

Med skräckblandad förtjusning svindlar landsvägarna förbi och vi hinner inte inse att livet kan vara förbi om något djur springer alldeles för nära, men tanken slår mig. Hans hand tätt i min, utan att släppa taget för att växla. Tiden på dygnet och månen påminner mig om nyårsnatten, natten till ett nytt år.

Vi fastnade i mitt hus, sittandes på golvet med samma leenden tills fem på morgonen, innan vi bestämde oss för att somna hos Robin. Känslan var svindlande förbjuden och så fruktansvärt härlig. Mörkret envisades forrfarande med att omsluta oss, men väl hos Robin på Runneberg ledet, grydde morgonen.

Jag minns inte om det var så fantastiskt som kvällarna är här nu, men den känslan du och jag hade då kommer vara svår att uppleva igen, ren och skär jävla förälskelse. Så det skrek i varje lem, varje kroppsdel och alla andetag. Tog tag i hela mig och svindlade om i allting jag hade.

Diamonds are forever









Ibland inser jag verkligen vilken offantligt härlig känsla att ha så fina vänner som jag får ta del av. Som ringer för att berätta att det nervösa i magen inte alls är nervöst längre eller som bara vill prata om hur jobbig kärleken kan vara ibland. Jag borde tacka dem för deras små hemliga samtal, för de gör min vardag lite lättare!

My friends are like diamonds, and diamonds are forever.

 


Oh, darling

"Så älska mig min älskade
mata mig med dina kyssar
och värm min kropp
med dina händer

kyss mig igen
mitt hjärta darrar"


Vi kommer aldrig ha ett slut

¨
När jag läser i min personliga skrivbok, där jag skriver om allt som inte får plats här, så är hela boken fylld med ord om hur förälskad jag är i Robin. Vi har kilat stadigt i snart nio månader och fortfarande när jag ser honom blir jag förundrar över hur otroligt snygg han är och när vi ses inser jag att jag fortfarande är nykär i honom.

Det är en sådan fin känsla, men ofta ställer jag mig själv frågan vad du ser hos mig som får dig att stanna och varje gång svarar jag att jag är så himla glad att du funnit något som fått dig att fastna. Du kommer aldrig förstå hur mycket jag älskar dig!


Mina fina fredagar

Så här fina fredagar brukar jag få uppleva och just den här kan sammanfattas med mp3 och kung fu fighting.



                                                                                (bilderna är inte mina)


Att cykla med någons namn

Den här fina cykeln stod parkerad utanför min skola i onsdags, den var gul och ägde en alldeles egen namnskylt. Ljuvligare än så blir det knappast! Nu längtar jag efter min egna blå, fina veteran cykel med egen namnskylt.


Kungen av pop

Alla har väl kommit överrens om att, även om han hade det struligt i livet, har Michael Jackson var min tids Elvis Preasly. För min del tycker jag att de ska låta honom vara nu när han gått bort, men något av det fina som hyllar Michael Jacksons bortgång är exempelvis det här.


Det är så olikt något som vi försiktiga svenskar skulle göra i vanliga fall, därför älskar jag det lite extra.

RSS 2.0